Всички категории

Нашите ястия

Повече за категорията

Заповядайте в нашия ресторант “Камъните”, където може да се насладите на разнообразие от вкусни български ястия и хубава модерна атмосфера. 

 

Менюто ни включва богат избор от основни ястия, включително традиционни български гозби и рибни ястия от любимото черноморие. Нашите готвачи се грижат за това всичко да е направено с любов и работят с най-качествените продукти, достъпни на пазара. 

 

Гордеем се с това, че посрещаме нуждите на всеки, включително семейства с деца. В нашето заведение с детски кът, вашите малчугани могат да се забавляват, докато вие се наслаждавате на нашите кулинарни изкушения. Ако пък търсите друга удобна опция за хранене, ние предлагаме услуги за доставка в Бургас, за да можете да се насладите на нашите апетитни ястия от уюта на вашия дом.

 

Независимо дали сте в настроение за местно готвено ястие или лека и освежаваща салата, ние имаме нещо, което да задоволи вкуса на всеки. Елате и се убедете сами!

Регистрирайте се за да получавате 30лв. месечна отстъпка!

Нашият начин

Нашите доставчици

1. Нашите доставчици

За нас качеството на продуктите, с които готвим е от изключителна важност и за това работим само с доказaли се във времето доставчици, които ни осигуряват винаги най-прясната и вкусна продукция.
Обслужване

2. Обслужване

За нас отличното обслужване е топ приоритет. Винаги се стараем нашата храна да достига до Вас по възможно най - бързия, най - възпитания и най - усмихнатия начин, на който сме способни ние и нашият екип.
акцент
акцент
акцент