Как да поръчам
ресторант камъните сарафово
ресторант камъните сарафово

ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ако не желаете да се регистрирате, можете да напратите поръчка без регистрация. Разгледайте нашето „Меню“. Добавете избраните от Вас продукти в „Кошницата“. Попълнете Вашите имена, имейл адрес, телефонен номер и адрес за доставка. Изберете „Наложен платеж“ или „Плащане с карта“. За завършване на поръчката натиснете бутона „Поръчай“.  

РЕГИСТРАЦИЯ

Попълнете Вашите имена, имейл и парола. Приемете „Политиката за поверителност“ и „Условия за ползване“ за да бъде Вашата регистрация успешна.

Попълнете Вашите имена, имейл, телефонен номер и адрес за доставка. Натиснете бутона „Запази“, за да можете да поръчвате по-бързо и по-лесно, понеже Вашите данни и адрес ще бъдат запаметени.

ВХОД

 

За да направите поръчка влезте във Вашия профил с потребителско име и парола. 

МЕНЮ

За да разгледате нашите предложения отворете „Меню“. 

Изберете от „Нашите ястия“, „Напитки“ или „Промоции“. От под категориите в ляво може да изберете желания от Вас продукт и чрез бутона „Добави“ го добавете в „Кошницата“. 

Ако желаете да премахнете или добавите някои от съставките на ястието, натиснете върху избрания продукт в менюто.  Изберете  „Без добавка ” или  „Добави добавка ”, след това чрез бутона „Добави“ добавете ястието в „Кошницата“.

КОШНИЦА 

Кошницата се намира в горния десен ъгъл. Натиснете бутона за да разгледате Вашата поръчка и да направите корекции. Ако желаете да премахнете някой от продуктите добавени в „Кошницата“, натиснете бутона за „Изтриване‘.

 С бутона „Продължи“ , можете да изберете от двете опции за Доставка:

ДОСТАВКА ДО АДРЕС 

Ако желаете да направите Доставка до адрес. Попълнете Вашите имена, имейл, телефонен номер и адрес за доставка. Отбележете начина на плащате „Наложен платеж“ или „Плащане с карта“.В дясно Ви излизат продуктите, които сте избрали, тяхната „Крайна сума“ и цена на „Доставка“. Трябва да се съгласите с „Политиката за поверителност“ и  „Условията за ползване“. След това натиснете бутона „Поръчай“. Ние ще се свържем с Вас чрез имейл и телефонно обаждане за потвърждаване на поръчката.

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА ОТ РЕСТОРАНТА 

Направете поръчка по телефона /+359 (0) 893 918 731/ или чрез нашия уебсайта www.kamynite.bg. Изберете бутона „Вземете на място от „Камъните“. Попълнете Вашите имена, имейл и телефонен номер. Отбележете начина на плащате „Наложен платеж“ или „Плащане с карта“. Трябва да се съгласите с „Политиката за поверителност“ и  „Условията за ползване“. След това натиснете бутона „Поръчай“. Ние ще се свържем с Вас чрез имейл и телефонно обаждане за потвърждаване на поръчката. Ние се ангажираме да приготвим и опаковаме Вашата храната.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ 

След като попълните Вашата информация за „Доставка до адрес“ или „Вземете на място от Камъните“. Може да изберете „Наложен платеж“ или „Плати с карта“ и да преминете към следващата стъпка „Поръчай“.

УСПЕШНА ПОРЪЧКА 

След като направите Вашата поръчка ще Ви излезе на екрана „Успешна поръчка“ и ще получите имейл и телефонно обаждане за потвърждаване.

 

 

акцент
акцент