Как да поръчам

ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Ако не желаете да се регистрирате, можете да напратите поръчка без регистрация. Разгледайте нашето „Меню“. Добавете избраните от Вас продукти в „Кошницата“. Попълнете Вашите имена, имейл адрес, телефонен номер и адрес за доставка. Изберете „Наложен платеж“ или „Плащане с карта“. За завършване на поръчката натиснете бутона „Поръчай“.  

РЕГИСТРАЦИЯ

Попълнете Вашите имена, имейл и парола. Приемете „Политиката за поверителност“ и „Условия за ползване“ за да бъде Вашата регистрация успешна.

Попълнете Вашите имена, имейл, телефонен номер и адрес за доставка. Натиснете бутона „Запази“, за да можете да поръчвате по-бързо и по-лесно, понеже Вашите данни и адрес ще бъдат запаметени.

ВХОД

 

За да направите поръчка влезте във Вашия профил с потребителско име и парола. 

МЕНЮ

За да разгледате нашите предложения отворете „Меню“. 

Изберете от „Нашите ястия“, „Напитки“ или „Промоции“. От под категориите в ляво може да изберете желания от Вас продукт и чрез бутона „Добави“ го добавете в „Кошницата“. 

Ако желаете да премахнете или добавите някои от съставките на ястието, натиснете върху избрания продукт в менюто.  Изберете  „Без добавка ” или  „Добави добавка ”, след това чрез бутона „Добави“ добавете ястието в „Кошницата“.

КОШНИЦА 

Кошницата се намира в горния десен ъгъл. Натиснете бутона за да разгледате Вашата поръчка и да направите корекции. Ако желаете да премахнете някой от продуктите добавени в „Кошницата“, натиснете бутона за „Изтриване‘.

 С бутона „Продължи“ , можете да изберете от двете опции за Доставка:

ДОСТАВКА ДО АДРЕС 

Ако желаете да направите Доставка до адрес. Попълнете Вашите имена, имейл, телефонен номер и адрес за доставка. Отбележете начина на плащате „Наложен платеж“ или „Плащане с карта“.В дясно Ви излизат продуктите, които сте избрали, тяхната „Крайна сума“ и цена на „Доставка“. Трябва да се съгласите с „Политиката за поверителност“ и  „Условията за ползване“. След това натиснете бутона „Поръчай“. Ние ще се свържем с Вас чрез имейл и телефонно обаждане за потвърждаване на поръчката.

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА ОТ РЕСТОРАНТА 

Направете поръчка по телефона /+359 (0) 893 918 731/ или чрез нашия уебсайта www.kamynite.bg. Изберете бутона „Вземете на място от „Камъните“. Попълнете Вашите имена, имейл и телефонен номер. Отбележете начина на плащате „Наложен платеж“ или „Плащане с карта“. Трябва да се съгласите с „Политиката за поверителност“ и  „Условията за ползване“. След това натиснете бутона „Поръчай“. Ние ще се свържем с Вас чрез имейл и телефонно обаждане за потвърждаване на поръчката. Ние се ангажираме да приготвим и опаковаме Вашата храната.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ 

След като попълните Вашата информация за „Доставка до адрес“ или „Вземете на място от Камъните“. Може да изберете „Наложен платеж“ или „Плати с карта“ и да преминете към следващата стъпка „Поръчай“.

УСПЕШНА ПОРЪЧКА 

След като направите Вашата поръчка ще Ви излезе на екрана „Успешна поръчка“ и ще получите имейл и телефонно обаждане за потвърждаване.